Tečaj CPP

TEČAJ CPP

Učilnica v avtošoli AMTK

Tečaj cestnoprometnih predpisov po novem zakonu traja 6 dni in sicer 4 dni oz. 16 pedagoških ur splošni del in 2 dni oz. 8 pedagoških ur za dodatni del B kategorije. Termini tečajev so objavljeni na naši spletni in Facebook strani. Na tečaju cestnopromtenih predpisov predava učitelj z 25-letnimi izkušnjami na področju poučevanja prometa.

Tečaj je poučen in zanimiv in poteka v naši sodobno opremljeni predavalnici opremljenimi z modernimi učnimi pripomočki.  Vsem udeležencem tečaja cestnoprometnih predpisom nudimo, ob plačilu kavcije, brezplačno izposojo najnovejše literature in ostalih pripomočkov.

Vsi AMTK kandidati ob prijavi na CPP tečaj pridobijo uporabniški račun za uporabo interaktivnega pripomočka za hitrejše in enostavnejše učenje cestnoprometnih predpisov preko spleta.

Elektronska priprava na teoretični del vozniškega izpita!

Vsem AMTK kandidatom nudimo brezplačno individualno pomoč pri morebitnem nerazumevanju predpisov. Te zanima cena tečaja? Bi se rad prijavil na tečaj CPP?

Prijavi se na tečaj CPP

Za prijavo na tečaj CPP nas pokličite na 01 518 13 56, 040-310-140, pošljite email sporočilo na info@as-amtk.si ali izpolnite on-line prijavnico.

Kategorija Splošni del/ ur Dodatni del/ur
B,  B1 16 8
BE, CE, DE   4
AM 16 4
A1, A2, A 16 8
C1, C, D1, D   8
F 16 14

 

Osnovni tečaj CPP po "novem" zakonu traja v obsegu 16 pedagoških ur oz. 4 dni po 4 pedagoške ure. Nato se izvede še dodatni del tečaja za posemezno kat. 2 dni oz. 8 pedagoških ur za A, A1, A2, B, B1, C, C1, D1, D in G kat. 1 dan oz. 4 pedagoške ure za AM, BE, C1E,CE, D1E in DE kat. Osebe, ki že imajo vozniško dovoljenje ali veljaven splošni del se lahko udeležijo dodatnega dela teoretičnega usposabljanja. Načeloma se tečaji odvijajo od ponedeljka do torka v naslednjem tednu med 16:30h in 19:45h. Lahko pa tudi deljeno v posameznih dneh, tudi v soboto in nedeljo ali prazniki.

Po tečaju se opravlja preizkus znanja CPP. Na tečaj se je potrebno predhodno prijaviti oz. navedeni termini so prosti do zasedenosti vseh mest. POZOR po zakonu je potrebno sporočiti pričetek tečaja min. dva dni pred začetkom pristojni Agenciji za varnost v prometu (AVP). Zato so obvezne plačane prijave najkasneje (3) tri dni pred razpisanim terminom. Možen je tudi poljuben termin tečaja ob prijavi min. 4 kandidatov.

Elektronska priprava na teoretični del vozniškega izpita – preverjanje znanja – Za tiste, ki želijo več. Prijavi se in rešuj. Samo za kandidate AMTK! KLIK ZA TEST. MOŽEN INDIVIDUALNI TEČAJ CPP V TERMINU PO ŽELJI KANDIDATA (250€ na osebo).

Trenutno razpisane termine tečajev CPP vidite na prvi strani!