O avtošoli

O avtošoli AMTK

stara-amtk-fickoDanes avto šola vožnje zaposluje 5 ljudi. Poučujemo z 12 vozili. Vsa vozila so opremljena z vso komoditeto (klima, abs, airbag, nastavljivi sedeži in volan…) za udobno vožnjo in učenje.
Avto šola vožnje AMTK je bila ustanovljena v sklopu avto moto tourig kluba (AMTK) v Ljubljani v letu 1962. Prvi prostori šole so bili na Likozarjevi ulici 14, pri stolpnici Dela ob Parmovi cesti. V letu 1998 se je šola preselila na Celovško cesto 38, v letu 2007 na Vodnikovo cesto 155, v letu 2012 na Litostrojsko cesto 40a, in v letu 2023 na Parmovo ulico 14, Ljubljana, kjer je danes. V letih delovanja kluba AMTK se je dejavnost avto šole vožnje ločila od ostalih dejavnosti kluba.
Pri nas kandidati ne čakajo na vožnjo, dobijo vso pomoč in navodila, kako do vozniškega dovoljenja, opravijo izpit s kvalitetnim znanjem. Nudimo tudi individualno pomoč, omogočamo zakup inštruktorja in še kaj. Zavedamo se, da je vsak posameznik oseba zase in potrebuje svoj pristop. Vse to združimo v okviru programa za usposabljanje voznikov. Smo več, kot le avto šola.

Cilji šole so, še naprej dosegati izredno visoko uspešnost, zadovoljnost kandidatov, povečati poslovne površine, zgraditi moderen prometni center/poligon, sodelovati pri izboljšanju prometne varnosti in kulture v Sloveniji, USTVARJATI DOBRE VOZNIKE!!!